Ochrana osobních údajů

Marketingová povolení

Newsletter

Pro to, abychom vás pravidelně informovali o novinkách na našem webu, se můžete přihlásit k odběru newsletteru. Vzhledem k nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) tímto souhlasíte se zpracováním Vaší e-mailové adresy k výše zmíněným účelům.

Na základě Vašeho dobrovolného souhlasu je společnost VKS Sport Media s.r.o. IČO: 054 01 828, se sídlem Plachého 880/26 Plzeň 301 00 v postavení správce oprávněna zpracovávat Vámi poskytnuté údaje, a to za účelem zasílání novinek o projektu Bez Frází a postupného vylepšování kvality této služby ve spolupráci s pověřeným dodavatelem mailingových služeb v postavení zpracovatele, jemuž jsou Vaše údaje bezpečným způsobem zpřístupněny. Pro tento účel je správce oprávněn zpracovávat Vaše osobní údaje v rozsahu Vaší adresy elektronické pošty po dobu neurčitou, a to až do chvíle, kdy se rozhodnete odvolat svůj souhlas.

V souvislosti se zpracováním osobních údajů na základě tohoto souhlasu máte dle zvláštního právního předpisu právo na přístup ke svým osobním údajům, jejich přenesení, opravu a také právo na výmaz těchto údajů. Svá práva včetně možného odvolání souhlasu můžete uplatnit písemně na adrese správce, a nebo i prostřednictvím elektronické pošty na adrese pribehy@bezfrazi.cz.

Na uvedený email se můžete obracet i v případě dalších dotazů týkajících se zpracování Vašich osobních údajů. Konečně máte také právo se obrátit s případnou stížností na příslušný dozorový úřad, kterým je v České republice Úřad pro ochranu osobních údajů.

Odhlásit se odběru novinek můžete zde.

Cookies

K tomu, abychom pro vás náš web mohli dále vylepšovat, sbíráme anonymní data. K používání stránky je nutné odkliknout souhlas ke sběru cookies. Pokud se tak nestalo nebo se sběrem nesouhlasíte, prosím, ozvěte se nám na pribehy@bezfrazi.cz.